Nude is the new black đź–¤

Negle styling, farver og kombinationer ændres ved hver sæson. Alligevel forbliver nude nuancer altid på mode, som vigtigst af alt, fremhæver alles skønhed og passer til alle. Nude nuancer er et tidløst, stilfuldt og elegant valg til enhver anledning. En god klassiker som passer ind til både et forretningsmøde, en rolig hverdag eller en romantisk sammenkomst.

Kollektionerne med neutrale nuancer, er til dig som er up to date og med på moden. Farverne i kollektionerne er perfekte alene, og er også skønne at kombinere med andre nuancer.

Hvis du foretrækker et naturligt, uskyldigt udtryk er det anbefalingsværdigt at vælge Gelpolish Mimosa fra kollektionen Lipstick Summer.

Er du mere til en lyserød nude nuance kan man med fordel vælge Gelpolish Babylicious fra kollektionen Lipstick Summer.

En moderne trend er at have flerfarvet negle, fra lys nuance til en mere dæmpet nuance, er man også vild med denne stil og kan lide at skabe lidt larm, uden at det er for meget, er disse farver fra kollektionen Lipstick den perfekte kombination: Gelpolish Aria, Gelpolish Athena, Gelpolish Triumph, Gelpolish Romantica og Gelpolish Adelaida.

Kan du godt lide at gøre det mere levende og tilføje skinnende tilbehør, er det kun fantasien der sætter grænser, der kan tilføjes alt fra folie, pigmenter, glitter eller andre former for nail art detaljer.

Alle stilarter som trender skaber et unikt, glamourøs og elegant look som vil shine og passe til både begivenheder og daglig dag.

Inkluderede produkter:

FĂĄ unik nail art inspiration via vores Instagram profil.