Top 5 pedicure produkter

En smuk, trendy pedicure er ikke kun repræsenteret af en korrekt valgt farve, men frem for alt omhyggeligt plejede og forberedte fødder. Enhver værdsætter både den æstetiske værdi af udseendet og dets holdbarhed, hvilket er særligt vigtigt i anledning af ferieture og varme dage, hvor vi ofte lufter fødderne. Hvordan imødekommer man alle kundernes behov og skaber en smuk, langvarig pedicure? Oplev 5 produkter, der giver dig mulighed for at tage sig af hvert element til den perfekte styling.
1. Mandrel – Pedix Bit Gummibit + Sanding band

Opnå glatte fødder.

Mandrel – Pedix Bit

Glatte fødder er en drøm for os alle og samtidigt grundlaget for en smuk pedicure.
Mandrel – Pedix Bit, der kan udstyres med et slibebånd med den passende grovhed, hjælper dig med at fjerne calluses og glatte huden.

2. Nipper Til Pedicure

Behagelig tånegleforkortelser med lås.

Nipper Til Pedicure Med Lås

Professionelle pedicure nippere er et must-have produkt. Det universelle værktøj til afkortning af tåneglene er lavet af kirurgisk stål af høj kvalitet, og takket være det korrekt profilerede håndtag, opnår man et fast greb uden at overanstrenge sine hænder,  og tillader meget præcise bevægelser.


Indigo nipper er udstyret med en slidstærk fjeder, der giver muglighed for at fjernet nødvendige hud, i en behagelig let, glidende bevægelse.  

3. Pedicure Base

Den perfekte base dedikeret til en pedicure.

Pedicure Base 7ml

Omhyggeligt udviklet formel og med en perfekt tynd konsistens, betyder at det gør det muligt at skabe et tyndt, naturligt og samtidig ekstremt holdbart underlag.

Perfekt til både efterfølgende at påføre din yndlings gelpolish farve eller som et flot fundament til klassiske franske negle.

4. Protein neglelak

Klassisk pedicure i de smukkeste Indigo nuancer.

Ideel til dig som ønsker at kunne skifte farve på tæerne oftere og tilpasse farverne en bestemt anledning – selvfølgelig alt i de mest trendy Indigo nuancer. Bredt udvalg af Protein Neglelak, både til dig der er fan af røde, farverige eller nude negle, eller den modige der kan lide at kombinere de forskellige klassiskere.

5. Dry Up Neglelakdråber

Forkorter tørretiden.  

Dry Up Neglelakdråber 8ml

Dry Up Nail Polish Drops er en ny tørrer til klassiske neglelakker, der forkorter tørretiden og forlænger dens holdbarhed. Den unikke formel af Dry Up Neglelakdråber nærer og fugter desuden huden omkring neglene.

Alt du skal gøre er at påføre en dråbe af produktet på pladens overflade – umiddelbart efter påføring af det klassiske neglelak. Husk at undgå at røre neglene med pipetten, produktet påføres drøjt i brug – For meget produkt kan skade udseendet af de nymalede tæer.

Få unik nail art inspiration via vores Instagram profil.