Udfold dig kreativt med Nail Art Startsæt

Nail Art Startsæt kombinerer produkter, der giver dig mulighed for at skabe unikke designs. Slip din  indre kunstner løs, og skab fænomenalt nail art, der vil charmere enhver. Sættet indeholder alt nødvendige til at lave simple designs såvel så kompliceret smukke designs.
Oplev den indre kunstner i dig

Vi er ikke i tvivl om, at neglemaleri er blevet en ægte kunst. Der er mange, der forbliver trofaste over for klassikerne som er tidløse, mens andre følger de sidste nye trends indenfor nail art og udsmykning. Dekorationerne udvikler sig hele tiden og overrasker med hvert nyt mønster hver gang. Alle vil finde noget interessant blandt moderne, farverige designs og overraskende, unikke motiver. For at kunne følge med de forskellige trends er Indigo kommet med et Nail Art Startsæt, der gør det muligt at kunne lave et bredt udvalg af forskellige moderne motiver. Så slip den indre kunstner løs og skab unikke dekorationer. Det betyder ikke noget, om du er en erfaren neglekunstner eller først lige er begyndt dit eventyr – i sættet finder du alt hvad du behøver for at lave enkle designs og komplekse kompositioner.
Uendelige kreationer

Takket være omhyggeligt udvalgte produkter, der er inkluderet i startsættet, kan man opnå uendelige muligheder. Transferfolie er et hyppigt valg, når man laver en hurtig men stilfuld manicure, folie gør det muligt at live enhver gelpolish farve op. Folien kan påføres på hele neglen, eller på særligt udvalgte områder af neglen, kan kombineres med andre designs eller benyttes alene – kun fantasien sætter grænser. Dette produkt vil altid se godt ud uanset sæson og trends. Er du vild med farver, vil du se uendelige muligheder med  Smoke Powder – du kan bruge dem til at skabe en ekstremt intens ombre eller skabe en spændende røgeffekt på en sort baggrund. Sættet inkluderer også Art Gum geler – 3D-ornamenterne vil ikke længere være en udfordring for dig! Lad dit kreative eventyr starte med Nail Art Startsættet.

Stylized by Katarzyna Glińska

Stylized by Katarzyna Glińska

Inkluderede produkter:

Få unik nail art inspiration via vores Instagram profil.